Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

VIDEO: Solidaritet på catwalken

Av: Ivar Kvistum
Publisert 06.06.2014 17:15

Salamatu Kamara ble rullestolbruker etter å ha blitt skutt i ryggen som toåring. Nå arrangerer hun moteshow for å gi noe tilbake til funksjonshemmede i Sierra Leone, landet hun kommer fra.

Sally, eller Salamatu Kamara som er hennes fulle navn, er en ildsjel som brenner for å utgjøre en forskjell. Hun er drivkraften bak «Project Leone», som har til formål å samle inn penger som skal gå til hjelpemidler for funksjonshemmede i det vestafrikanske, borgerkrigsherjede landet Sierra Leone.

Startskuddet gikk på Chicago Bar & Restaurant i Oslo onsdag 4. juni. Med moteshow, appeller, informasjonsfilmer og innsamling ønsket Sally og medarbeiderne hennes å rette søkelyset mot de store udekte behovene blant funksjonshemmede i Sierra Leone.

Klikk her for å komme til Project Leones facebook-side.

Flere videoreportasjer fra Handikapnytt:

Terrengen i tøff motbakke

Kampkunstner med CP

Skreddersydd for aktive Helena

Funksjonshemmede starter parti

 


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.